Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na ročištu u slučaju 'Vuica protiv Pokos' Snježana Mehun i Vlatka Pokos se nisu mogle složiti koja je prije devet godina sa Željkom Kerumom bila na jahti.


Snježana Mehun pojavila se jučer na ročištu Općinskog kaznenog suda u svojstvu svjedoka Alke Vuice u procesu koji je kantautorica pokrenula protiv Vlatke Pokos radi navodne klevete u knjizi 'Život u raju'.

>> Snježana Mehun opet izbjegla dolazak na sudsko ročište

Vezani članci Slika nije dostupna Alka Vuica: Apeliram na sud i sudstvo da se moj slučaj riješi što prije! Slika nije dostupna Sin Alke Vuice: Moja mama nije promiskuitetna alkoholičarka!

Sudac zagrebačkog Općinskog kaznenog suda Zorislav Kaleb ispitivao je Snježanu o navodima u knjizi. Zatim je s pitanjima nastavio Vlatkin odvjetnik, koji je pokušao utvrditi jesu li u ljeto 2002. godine Vlatka Pokos i Snježana Mehun boravile zajedno na jahti sa Željkom Kerumom. Na to je, kako prenosi 24 sata, Mehun izjavila: 'Ne. Je li bio Željko Kerum s nama na jahti? Ne. Ne znam je li bio s Vlatkom, sa mnom nije.'

Rječkanje je nastalo kada se pokušalo utvrditi tko je prvi rekao da je kontroverzni tajkun kojeg je Vlatka Pokos spomenula u knjizi, a navodno je sponzorirao Alku Vuicu i poduzetnicu Snježanu Mehun - Željko Kerum.

Snježana Mehun je istakla da je s Kerumom veže poslovna suradnja. Naglasila je i da Alka Vuica nema ništa sa splitskim gradonačelnikom, osim prijateljstva. Također, u sudnici je najavila tužbu protiv Vlatke Pokos, uz komentar da će novčanu odštetu uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Na sudu je svjedočio i Alkin dvadesetjednogodišnji sin Arian. Rekao je da nije istina da Alka Vuica pred njim konzumira alkohol. Dodao je i da u stanu nikad nije vidio ni jednog Alkinog ljubavnika.

Sljedeće ročište je zakazano za početak ožujka.

>> Alka Vuica: Na sudu su pale još veće uvrede!