Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Princ William je zamolio grofa Spencera da na vjenčanju održi govor o svojoj sestri, princezi Diani, a Elton sam nagađa da će tom prigodom nastupiti.


Na zamolbu prince Williama grof Charles Spencer, brat pokojne princeze Diane, će održati dirljivi govor na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, povjerila je grofova kći svojim prijateljima, prenosi Mail Online. Devetnaestogodišnja Lady Kitty, bi također mogla biti jedna od Katenih djeveruša, budući da princ pokušava izgladiti donose između Spencerovih i kraljevske obitelji. Još nije razjašnjeno hoće li 29. travnja Spencer govoriti u katedrali Westminster ili tijekom jednog od dvaju prijema kasnije. No, slika njega kako se vraća u tu katedralu nakon 14 godina, kada je na pogrebu svoje sestre istresao negodovanje načinom na koji je kraljevska obitelj tretirala Dianu, teško da bi kraljicu mogla ispuniti oduševljenjem.

Vezani članci Slika nije dostupna Elton i David postali roditelji po drugi put! Slika nije dostupna 'Nitko ne bi trebao umrijeti od ignoriranja problema'

Tijekom čitave 1997. godine Spencer je javno izjavljivao kako Diana, kojoj je oduzet kraljevski status, ne treba kraljevsku titulu kako bi zračila svojom osobitom magijom. Dvadesetosmogodišnji William će unaprijed provjeriti govor kako bi se uvjerio da se neće ponoviti njemu svojstven kritički ton, tvrdi izvor. Studentica Lady Kitty, kazala je svom prijatelju da William želi da njen otac ‘predstavlja svoju sestru’ na vjenčanju, budući da mu je važno da očuva uspomenu na svoju majku. Uostalom, William je to poentirao tako što je prsten princeze Diane darovao svojoj zaručnici. Kitty je izjavila da Charles Spencer i William imaju solidan odnos, a grof Spencer, je preko svog odvjetnika otklonio upit novinara da čitav slučaj komentira.

No, netko je drugi na istu temu pokazao blagonaklonost prema medijima. Riječ je o Eltonu Johnu, koji je bio blizak prijatelj princeze Diane, i koji je na njenom pogrebu izveo nedovršenu verziju pjesme 'Candle in the Wind'. Na upit u razgovoru za BBC radio 2 hoće li pjevati na vjenčanju iduće godine, odgovorio je: ‘Da, vjerojatno hoću.‘

>> Princ William se zaljubio u Kate tek kad ju je ugledao u prozirnoj haljini?

>> Princ William bi razvod platio s pola kraljevskog bogatstva