Ona je mlada, lijepa i seksepilna i vjerojatno će zamijeniti Angelinu Jolie u ulozi Lare Croft. O svom seksualnom životu daje slobodne izjave, voli se fotografirati gola, no u stvarnosti voli samo svog dečka s kojim provodi slobodno vrijeme i to bez zaštite... na pljusku!


Ona je već ponijela titulu najseksepilnije žene svijeta, prema nekim informacijama mogla bi postati i nova Lara Croft, a kako bi dodatno podigla prašinu javnosti, često daje slobodne izjave o svojim seksualnim željama.

Vezani članci Slika nije dostupna Procurio novi seksi video Megan Fox i supruga! Slika nije dostupna Suprug Megan Fox priznao: 'Htio sam poslati cvijeće Reese Witherspoon'

Tako bi Megan Fox voljela okusiti usne Angeline Jolie, imala je kratku lezbijsku aferu, voli se fotografirati gola, tetovira se na mogućim i nemogućim mjestima i stoga dobija više ili manje zapažene uloge.

No, u stvarnosti je Megan u sretnoj i stabilnoj vezi s Brianom Austinom Greenom, zvijezdom serije Beverly Hills s kojim, kao i njegovim sinom, provodi svoje slobodno vrijeme.

Megan Fox: 'Obožavam seks'
Foto: Skinula se i prekrasna Megan Fox

Njihove posljednje fotografije snimljene su na putu prema Zach's Cafeu gdje mladi par voli ručati. Veliki pljusak kao da nije smetao Megan, dok se njezin dečko sakrio pod kišobranom.