Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stilist Marko Grubnić povjerio je ekipi IN magazina razloge odlaska u Beograd, progovorio o odnosu s ocem, kao i planovima za ovu godinu.


Marko Grubnić, iz srpske se metropole nakon samo nekoliko mjeseci vratio u Zagreb. Rođeni pakračanin za Beograd ima samo riječi hvale. No, Zagrebu će se uvijek vraćati. A da je svoj cilj ispunio dokazuje time što je ovog tjedna po tko zna koji put osvanuo na hrvatskim naslovnicama. Marko je naime priznao kako je u Beograd otišao zbog ljubavnog brodoloma te odlučio da više nikada neće biti ljubavnik jer je rođen da bude prvi.

Vezani članci Slika nije dostupna Zajedno na istom eventu! Tko vam je bolji, zadarski ili pravi Modni mačak? Slika nije dostupna Marko Grubnić zbog prosvjeda u štiklama morao pješke na Gornji grad

>> Marko Grubnić otišao u Beograd da pobjegne iz ljubavnog trokuta

Za novu je ljubav, kaže, spremniji no ikad. Vjeruje da će vrlo brzo naići na pravog suputnika s kojim će kročiti kroz svoj glamurozni život. Insinuacije o svojoj seksualnoj orjentaciji, pak ne želi direktno komentirati.

Markirana odjeća i obuća, estetske operacije, pa i posao modnog stilista razlog su što, kako sam kaže, s ocem Veljkom ima površan odnos. Zbog životnih odabira od svog se oca počeo razlilaziti već u vrijeme puberteta. Više u prilogu IN magazina!