Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grubnić pred kamerama IN magazina progovorio o ljubavnom životu i estetskim operacijama.


Iako je dosad izbjegavao govoriti o estetskim zahvatima kojima se podvrgao, stilist Marko Grubnić, poznatiji kao Modni mačak, u otvorenom razgovoru s priznao je kako se nedavno iz Londona vratio s novim obrazima. No Mačak je iskreno progovorio i o svom ljubavnom životu, prijeteljima i karijeri.

Vezani članci Slika nije dostupna Grubnić tražio 8000 eura da bi otkrio 'ono što svi već znamo'! Slika nije dostupna Modni mačak u srcu provjeda: Nemam problema s policijom!

'Neću bježati od nekih stvari, neću se zatvarat u kuću, ne izlaziti, ne ići u kina, ne šetat se... Neću bježati toliko od toga, ali da ću baš onako dat na pladnju neću, morat ćete se malo potrudit', rekao je Modni mačak na pitanje kad će javnost upoznati njegovu ljubav?

Marko Grubnić priznao je da je u životu i patio zbog ljubavi, ali i za to postoji lijek: 'Uvijek se posvetim malo više poslu, izlascima, druženjima. Ja inače nemam vremena, ja volim reći da imamo samo jedan život, ne dva, samo jedan i da ga treba živjeti punim plućima.'

A što Mačak misli o braku? 'Kad bi mi netko prije spomenuo brak, imao sam po malo averziju i moram priznat da se nikako, nikako nisam vidio u tim vodama. A sada evo što sam stariji, ustvari siguran sam da ću jednog dana bit u braku. Sto posto!', rekao je Grubnić, a cijeli intervju možete pogledati u prilogu IN magazina.