Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Imali smo priliku čuti svakakve ideje za kućne ljubimce, ali Mike Tyson je opet nadmašio.


Jedan od najvećih boksača svih vremena, Mike Tyson, otkrio je svoju nježniju stranu koja očito i postoji, a to je ljubav prema golubovima kojih ima više od 2 i pol tisuće. Tako je barem izjavio u showu Larryja Kinga: 'Kud god idem, imam svoje ptice. Imam ih u svim prostorima gdje živim i provodim svoje vrijeme', izjavio je Tyson o kojemu se čak snima dokumentarac u kojem demonstrira svoje umijeće u treniranju golubova, a njihov svijet naziva bizarno fascinantnim.

Vezani članci Slika nije dostupna Umrla Betty Ford, osnivačica čuvenog lječilišta za odvikavanje Slika nije dostupna Mike Tyson dobio sina!

No, njegov izljev ljubavi prema svojim ljubimcima ne podupire PETA koja je tražila ukidanje emisije: 'To je u najmanju ruku okrutno, jer većina ptica završi ili izgubljena u oluji ili se toliko iscrpljuju da više nisu u mogućnosti letjeti', upozorili su iz PETA-e.

>> Fotograf kojeg je nokautirao Mike Tyson želi 25 milijuna dolara

Mike Tyson je s ovim podatkom svakako iznenadio, ako ne i šokirao. No, šokiranje javnosti mu ionako nikad nije bio problem, pa tako nije ni sada.