Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvu teretanu pod nazivom 'Hard Candy' pjavačica je otvorila u Mexico Cityju.


Prema pisanju Hollywood Newsa, Madonna pomaže ljudima vratiti se ili ostati u fizičkoj formi tako što otvara teretane diljem svijeta. Prva u nizu teretana koje planira otvoriti, otvorena je u Mexico Cityju i ima sve što imaju uobičajene teretane. No, kako bi njezina bila ipak nešto posebnija od ostalih, pjevačica je angažirala arhitekte koji su osmislili identitet interijera. Sve što se pored uobičajenih sprava nalazi u njezinoj teretani mora proći kroz njezine ruke i 'zaslužiti odobrenje'.

>> Madonna se opet bacila na 'mlado meso'?

Vezani članci Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet Madonna Sin joj ima 20 godina, a novi dečko 26, trenutačno skupa uživaju na egzotičnom obiteljskom odmoru

'Ona bira grafike, boje, ali i sprave. Mnoge ideje zasniva na koreografijama iz videospotova i tako posjetiteljima želi pružiti uživanje u dinamičnom i stiliziranom prostoru', rekao je Madonnin partner Chris Dedicik. Madonna planira u Americi otvoriti još teretana, no ova u Mexico Cityju je prva. 'Naš plan je iskoristiti Meksiko kao mjesto u kojemu ćemo započeti s promocijom mojeg 'teretana' brenda, nakon čega krećemo s otvaranjem teretana u ostatku svijeta. Dugoročno gledano, želimo razviti globalni brend', rekla je Madonna. Lanac teretana zvat će se 'Hard Candy' prema imenu njezinog posljednjeg albuma. 'To je seksi ime koje vam pruža mogućnost dobro se zabaviti i ujedno razviti tijelo te snagu koliko god vam to dopušta vaša mašta', nadodaje pjevačica.