Pogledajte kako je protekao najsvečaniji dan poznatog para, a večeras ne propustiti Red Carpet.


Red Carpet će ove nedjelje još jednom pokazati da pomiče granice u televizijskom svijetu hrvatskog showbiza. Ekskluzivno pred kamerama RC-a gledatelji će moći vidjeti vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića u Puli.

Vezani članci Slika nije dostupna Egzorcisti doznaju: Paris i Bubi Izgubili Leonida odmah u rodilištu Slika nije dostupna Kakvo je uistinu bilo Bubijevo vjenčanje!

Par se vjenčao pred 150 gostiju, a sudbonosno 'Da' Ivana i Dino su izgovorili u petak u 17.20 sati. Svečanost u Domu hrvatskih branitelja u Puli bila je glamurozna. Za vjenčanje je naručeno čak četiri tisuće ruža, a nezaobilazni elementi bili su  vatromet i laser show.

>> Paris i Bubi izgovorili sudbonosno DA!

Supružnici su jedino Red Carpetu dopustili da ih prati prije, tijekom i nakon ulaska u bračnu luku, a detaljni report o svemu što se događalo netom prije, tijekom i nakon vjenčanja gladatelji će moći saznati danas u večerašnjem izdanju najgledanijeg televizijskog showbizz magazina u zemlji.

No prije toga, Dnevnik.hr vam kroz mega galeriju nudi uvid u najsvečaniji trenutak u životu Ivane Paris i Dina Bubičića koji su odlučili dijeliti zajedničku sudbinu, naravno u dobru i zlu.

Fotografije: Foto festival