Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlađa sestra poznatije Stefany, kontroverzna starleta Matea Hohnjec, ponovno šokira javnost.


Nakon što je misteriozno nestala iz Zagreba naša ju je redakcija locirala u Dubaiju. Dobro raspoložena Matea Hohnjec, koju se posljednjih mjeseci povezivalo sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem, poručuje kako se kući ne vraća i da će u dalekom Dubaiju uskoro izreći sudbonosno 'Da'.

Vezani članci Slika nije dostupna Arapski šeik dolazi po Mateu Hohnjec u Zagreb? Slika nije dostupna Najveći junaci rubrike Trash de Luxe

'Evo baš sam i sad na bazenu, tako da uživam u čarima Dubaija , malo fitnes malo tenis igram i tako.' Tim je riječima mlađa sestra Hohnjec opisala svoj život u Ujedinjenim arapskim emiratima, gdje se odnedavno preselila nakon što je upoznala bogatog biznismena.

Špekulacije da je ljubav svog života birala po dubini novčanika, Matea odbacuje, no dodaje i kako je njen novi odabranik iznimno bogat čovjek. Čini se kako Matei u sunčanoj Arabiji teče med i mlijeko, što potvrđuje i luksuzan kvart u kojem živi u Dubaiju.

Dok je njen dragi na poslu, Matea obično vrijeme krati uživajući u blagodatima arapske klime, te družeći se s nekim tamo nastanjenim Hrvatima. Iako s nestrpljenjem iščekuje udaju za bogatog Arapina , detalje oko vjenčanja Matea još uvijek čuva za sebe.

A dok tajanstvena Matea uživa u blagodatima arapske klime, na proslavi rođendana noćnog kluba u Virovitici ekipa IN magazina je zatekla Ivana Zaka i Stefani Hohnjec, kojoj je bivša je farmerica povjerila kako mašta o glumačkoj karijeri, dok joj je Zak otkrio kakve mu darove šalju obožavateljice.