Modni mačak je zbog prosvjeda na Markovom trgu morao pješke do dvorca Dverce na Bal pod maskama, gdje je zagrebački gradonačelnik predao ključeve grada maškarama.


U palači Dverce održan je Bal pod maskama povodom otvorenja Zagrebačkog karnevala, na kojem se Marko Grubnić s crvenom vlasuljom i rogovima pojavio u kostimu vraga. Ali, najbolji dio njegovog imidža bile su visoke potpetice, za koje se samo čekalo kada će ih lansirati.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Moj otac je tradicionalan muškarac, zato imamo površan odnos' Slika nije dostupna Marko Grubnić otišao u Beograd da pobjegne iz ljubavnog trokuta

No, radi prosvjeda na Markovom trgu automobilom se nije moglo doći do Gornjeg grada, te je Grubnić u vrtoglavim potpeticama od Uspinjače pješke potegao do Dverca. Na balu nije pokazivao da ga 'ubijaju' ristovi radi neprirodnog položaja stopala, o čemu mogu naširoko raspredati sve početnice s visokim potpeticama, štoviše ostavljao je dojam kao iskusan kada su u pitanju štikle. Pozirao je s vitezovima i Majom Šuput.

Novopečeni supružnici Snježana Mehun i Mihael Galeković ondje su se zatekli u kostimu plemića i plemkinje, dok je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predao ključeve grada maškarama.

>> Modni mačak operirao obraze - primjećujete li promjenu?

>> Cigi i Modni mačak na meti homofoba!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju