Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mark Wahlberg čvrsto se vezao za svoju ulogu boksača pa svoj talent prezentira po noćnim klubovima.


Marku se očito isplatilo naporno treniranje i pripremanje uloge za film ' Boksač'. Film je nominiran za Oscara, a Mark obučen za tučnjave po klubovima.

Vezani članci Slika nije dostupna Mark Wahlberg pokazao s 'čim raspolaže' Slika nije dostupna Taylor Lautner krade posao Mark Wahlbergu i Leonardu DiCapriu?!

Tridesetdevetogodišnji glumac četiri godine je trenirao kako bi odigrao ulogu irsko-američkog boksača Mickya Warda što mu se isplatilo i u stvarnom životu. Naime, Mark je upotrijebio svoje novostečene boksačke vještine kako bi obranio svojeg prijatelja koji je bio napadnut u jednom noćnom klubu.

>> Mark Wahlberg i P. Diddy uživali u mirisu spaljenih guma

' Moja zadnja tuča bila je prije par godina u jednom klubu i tada sam baš lijepo razbio nečije lice, svakako je bilo zasluženo', izjavio je Wahlberg.

'Obično kad se nađem u nekoj tuči ne završim kao pobjednik, ali kad to obavim kako treba na kraju ispadne prilično dobro. Ovaj put tip je kukavički udario mog prijatelja i ja sam morao reagirati, a onda jse umiješao i prijatelj od tog tipa pa je i on dobio svoju porciju', prepirčao je  glumac svoj posljednji obračun šakama.