Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U priči o kraju još jedne ljubavi, našao se i trenutno naš tenisač, Mario Ančić.


Nakon više od godinu dana ljubavi, pukla je veza Marija Ančića sa sugrađanskom Laticom Ivanišević, prenosi Extra. No, Mario ipak nije bio raspoložen za eksponiranje detalja iz svog ljubavnog života.

Vezani članci Nesuđena supruga (FOTO: Profimedia/Ilustracija) Sedamnaest mjeseci je planirala vjenčanje i na njega zakasnila, bijesni mladoženja prekinuo vezu Prizor je zabilježen u nigerijskom Lagosu (FOTO: Screenshot/Instagram) Kleknula je ispred njega u zlatnim petama, pa gorko zaplakala kada joj je rekao da je ženiti neće

'Ne želim uopće govoriti o svojim privatnim stvarima', kratko je rekao za Extru, vidno uznemiren zbog poziva koji su mu uputili.

To ni ne čudi, jer se tenisač sa svojom, sada već bivšom djevojkom, nije pojavljivao na javnim mjestima iako su vezu započeli početkom prošle godine. Tada je pomoćnica direktora jedne marketinške tvrtke došla u zagrljaj u kojemu je tri godine prije bila studentica Doris Goleš koju je Marko poznavao još od djetinjstva.

No, ljubavna priča s Doris nije bila toliko zaštićena od javnih komentara jer je često znao izjavljivati kako mu je velika potpora i osoba s kojom lakše prolazi kroz teške životne trebnutke. S Laticom je ipak odlučio drugačije i nikada nije progovarao za medije o tom ljubavnom odnosu. A čini se, ne planira komentirati ni prekid.