Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije u šoldima sve, ali za poreznu upravu vrijedi apsolutno suprotno. Tako je na adresu slavnog pjevača došlo pismo iz te ustanove u kojemu ga se podsjeća na milijunski dug.


Marc Anthony je još jedan od slavnih zvijezda koji se našao na meti brižnih poreznih djelatnika i od kojega se zahtijeva podmirenje poreznih dugova koji se broje u milijunima dolara. Unatoč zavidnoj zaradi koju on i supruga Jennifer Lopez gomilaju na zajedničkom bračnom računu pjevaču je očito promaknulo isplatiti porez pa se nakupilo ukupnog duga od skoro tri i pol milijuna dolara. Da stvar bude gora, ovo mu nije prvi put ove godine da ga se upozorava na tu obvezu jer je i početkom godine upozoren na dug od milijun dolara koji je trebao isplatiti zbog posjedovanja nekretnine na Long Islandu.

>> Nicolas Cage galopira u financijski ponor

Vezani članci Slika nije dostupna Marc Anthony moli J.Lo da ga primi natrag! Slika nije dostupna 'Mrzim činjenicu što je Jennifer sex-simbol!'

Marc Anthony unatoč slavi i zaradi ima očitih problema s isplatom poreznih obveza jer je već prije bio u sukobu s istom ustanovom oko istog problema. Tako je 2007. godine morao isplatiti 2 i pol milijuna dolara poreza i to nakon uspješnog izbjegavanja poreznog djelatnik čak četiri godine. Tada je lopticu krivnje prebacio na svoj poslovni menadžment i uredno platio dugovanje, a njegov financijski tim je bio razotkriven za brojne utaje poreza.