Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Redari narodnjačkog kluba 'Diamond' morali su rastavljati Anteu Kodžoman i Malinu Grahek koje su se divljački potukle zbog Josipa Šelendića, odnosno sina bogatog obrtnika koji je trenutno čini se najbolja 'partija' u gradu.


Dvije ljepotice su se susrele na cajkama u subotu navečer u klubu Diamond, a onda su se i po folkloru takvih okupljališta tako i ponašale. Pijana dvadeset sedmogodišnja Antea Kodžoman provocirala je dvadeset jednogodišnju Malinu Grahek zbog bogatog nasljednika Josipa Šelendića, za kojim potonja pati.

Vezani članci Slika nije dostupna S oženjenim muškarcem prešla prijateljsku granicu? Slika nije dostupna I Stipe Mesić gost na svadbi manekenke Maline Grahek

>> FOTO: Kodžomanka 'spasila' dojku pred paparazzijem

Po izjavama svjedoka Malina je Anteu udarila šakom u glavu, a onda ju je počupala za kosu i vukla. Intervenirali su redari i rastavili djevojke. Antea je nakon toga viđena kako povraća u zahodu kluba, dok je Šelendić junior negirao da je bilo sukoba između dvije ljepotice. Malina je također negirala tučnjavu.

Inače Josip Šelendić je sklon ljepoticama, ali i po tome da nije s njima dugo u vezi, tako da je osim Maline još bio s Ivanom Paris, Josipom Kusić i Ivanom Paris. Senior Željko Šelendić je pak posljednji put bio spomenut u medijima kad je prije par godina KD-u 'Vatroslav Lisinski' prodao vjerojatno najskuplje stolce na tržištu (cijena stolca se kretala oko 1.200 kuna po komadu, a dvorana ima 1.800 sjedećih mjesta).