Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maja Morales završila je iza rešetaka zbog vožnje u pijanom stanju, bez vozačke dozvole.


Starleta Maja Morales se u petak navečer u društvu Ante Gotovca napila k'o majka, s njime porječkala, uzela mu automobil Golf GTI, stisnula gas na 220 km/h i u četiri sata ujutro od Dubrave do Maksimira 'ganjala' s policajcima. Kaže, nije znala da se radi o policajcima, već o 'nekim dečkima za koje je mislila da se s njom žele utrkivati', pa je tek oko zagrebačkog Maksimira u retrovizoru ugledala plave rotirke i odlučila stati na kočnicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Maja Morales zbog turbofolka seli u Srbiju! Slika nije dostupna Maja Morales napravila pomutnju na utakmici Dinamo-Hajduk!

'Kužiš, ja sam mislila da se netko hoće trkati, ali su me odmah uhitili, pijanu i bez vozačke, jer vozačku uopće nemam. Izašla sam iz automobila, otišla do policajaca i pitala jednoga je li moguće da nas dvoje to riješimo 'nasamo sa strane', ali nije htio pristati. Odveli su me u Heinzlovu, zezali se sa mnom i zapisali', ispričala je Maja.

Policajci joj pozvali taksistu u Mercedesu, 'jer se ona ne vozi u jefitnim automobilima'

Nakon što se donekle otrijeznila i potpisala kaznu od deset tisuća kuna za prekoračenje brzine u pijanom stanju, Maji su policajci pozvali taksi službu kako bi joj osigurali siguran povratak kući. Međutim, kada je vidjela da se taksist dovezao u Škodi, Maja je pogledala policajce, kako je sama ispričala, i rekla im:

'Ja se vozim samo u skupim automobilima', na što su policajci ponovno naručili taksista i to ovoga puta u Mercedesu. Inače, ovo Maji nije prvi puta da se usred noći našla u policijskoj stanici, kaže 'već se to događalo jer je nekoliko puta bila iza rešetaka na triježnjenju'.

Na pitanje je li istina da se posvađala s Antom, Maja je rekla: 'Ma ne, mi nismo ni zajedno, nego samo 'surađujemo''. Ispričala nam je i kako sljedeći tjedan odlazi u London snimiti svoj prvi spot za još neimenovanu pjesmu, a detalje oko glazbene karijere nije željela otkrivati, osim da u svemu prste ima Ante Gotovac.