Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na adresu redakcije Dnevnik.hr-a stigle su tri fotografije nepoznate djevojke.


Piljeći u lice svaku od djevojaka, po redakciji su se mogli čuti komentari poput 'nekako mi je poznata'. Sve dok oči nismo zalijepili za fotografije nije bilo jasno da je djevojka lijepog tijela zapravo Marko Grubnić, a njegovo lice umetnuto u rupu na fotografiji. Netko se odlučio našaliti, a mi smo odlučili vidjeti kako će na tu šalu odgovoriti prozvani ljubitelj mode i stila.

Vječno napudrano lice

Vezani članci Slika nije dostupna Modni mačak je 'mrtav', živio zadarski Modni mačak! Slika nije dostupna Zajedno na istom eventu! Tko vam je bolji, zadarski ili pravi Modni mačak?

Marko Grubnić ili Modni mačak je stilist koji od prvog pojavljivanja u javnosti prije nekoliko godina ne prestaje biti predmet ismijavanja, mada mu svi priznaju kako kvalitetno pristupa svom pozivu. Njegovo vječno napudrano lice, sjajilo na usnama i besprijekorno ispeglana odjeća zlonamjernike mogu potaknuti na sunovraćanja uvredama na račun sirotog Mačića.

>> Modni mačak 'odlijepio' na koncertu Maje Šuput

'Ja sam itekako svjestan da sam kao javna osoba svakodnevno na tapeti raznim ljudima. Što se ovih fotografija tiče, nemam neko posebno mišljenje o njima. Mislim, ne vrijeđaju me niti sam ljut, nego su mi nekako bezveze', rekao nam je Grubnić kojem smo po primitku odmah sve fotografije poslali na e-mail i pitali ga za mišljenje.

Nije lako živjeti dva života

'Nemam neko pretjerano mišljenje o tome. Ako se netko dobro nasmijao, eto, neka je. Svjestan sam svega kao javna osoba i znam da će se ovakve stvari događati i da je to tako', nadodao je Marko napomenuvši kako nije lako živjeti dva života - jedan za sebe i drugi za javnost.