Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj i liječnici tvrde da se legenda estradne scene dobro oporavlja.


Legenda hrvatske glazbene scene, Mate Mišo Kovač, u predinfarktnom je stanju primljen u bolnicu Rebro. Dijagnosticirana mu je angina pectoris.

Vezani članci Najpoznatiji brkovi u Hrvatskoj - 4 Što je muškarac bez brkova? Donosimo listu najpoznatijih hrvatskih brkonja Ivana Kovač - 5 Ivana Kovač otkrila nam je što u doba korone muči njezina oca, legendarnog Mišu: ''Panika je!''

Nedugo nakon toga žurno ga je operirao dr. Vedran Ćorić. Doznali smo da se dobro oporavlja i da nema straha za njegovo zdravlje.

Daleko je Mišo od kraja. Ta snažna glazbena legenda još je jednom pokazala zube nevolji. Obitelj tvrdi kako nema straha za njega. Da je Mišo uistinu u dobrom stanju, potvrdio je doktor koji ga je operirao. 'Prognoze su jako dobre. Mi smo mu s operacijom vratili biološki sat nazad', rekao je dr. Vedran Ćorić.

Loše Mišino stanje danima se krilo od javnosti. Vijest je tek jučer procurila. 'On je legenda i interes javnosti je ogroman. Da je to sve bilo praćeno s javnosti, to bi bio prevelik pritisak na liječnike', rekao je dr. Ćorić.

Miši su ugrađene tri premosnice. Dobro se osjeća, a sudeći prema liječnikovim prognozama - brzo će na pozornicu.