Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Podnijela je zahtjev za rastavu u rekordnom roku nakon saznanja o sms porukama koje je Parker slao drugoj ženi. No, čini se da je to bila samo kap koja je prelila čašu.


Čini se da je Tony Parker tek nakon razvoda pokazao svoje pravo lice što je navelo Longoriju da povjeri prijateljima kako joj je jedino žao što se od njega nije razvela puno ranije. Naime, izvori bliski glumici otkrili su novinaru PopEatera kako je ona zapravo shrvana cijelom situacijom, ali u medijima se trudi podnijeti sve damski. No, izjeda je činjenica da je Tony cijelo vrijeme bio nevjeran, pa sada preispituje opet navode o njegovom preljubu iz prošlosti koji se povlačio po medijima samo pet mjeseci nakon vjenčanja: 'Eva je tada slijedila svoje srce i vjerovala svom suprugu i životnom odabraniku kao i u instituciju braka. No sada njegovo ponašanje i neka nova saznanja iziskuju da ponovo preispita tu svoju odluku. Čini se da je pogriješila', izjavio je prijatelj slavne glumice.

Vezani članci Slika nije dostupna Tony Parker i 'kućanica' Eva raskinuli brak Slika nije dostupna Ko pije, ko plaća!? I Tony podnio zahtjev za razvod braka!

 No, ipak, Eva Longoria se prema njihovim izjavama sigurno nije odlučila na brzopoteznu rastavu nakon nekoliko sms poruka, puno je stvari drmalo taj brak već dulje vrijeme, a njena reakcija ipak je rezultat promišljene i teške odluke: 'Eva se ne bi dovela u situaciju da 'prljavo rublje' iznosi u javnost. No, reći ću samo da Tony jako dobro zna što je napravio i nije bilo ni prvi put da ju je povrijedio, a ne bi sigurno ostao ni zadnji', otkrio je neimenovani prijatelj uz naglasak da je narušeno povjerenje definitivno presudilo kraju njihovog zajedničkog života.

>> Parker uznemiravao mladu manekenku dok je bio u braku

Inače, Longoria još nije javno progovorila o ovom kraju ljubavne priče, ali po medijima se provlače i spekulacije kako ona sama isto tako nije bila anđeo bračnoj zajednici. No, izgledno je da ćemo ipak pratiti još jedan 'prljavi' razvod, a prijateljski rastanak uz dostojanstveno čuvanje svih prljavih detalja unutar 4 zida, ostaje samo teorija koju osjećaji povrijeđenosti i ljubavnog razočarenja jednostavno ne priznaju.