Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od kada je javnost doznala da je u vezi s Justinom Bieberom, Selena Gomez je na internetu bez prestanka na meti ljubomornih fanova mladog pjevača.


18-godišnja pjevačica i glumica Selena Gomez je priznala medijima da ju je internetska 'kampanja mržnje', pod kojom se našla nakon što su ona i Justin Bieber javno obznanili da su u vezi, 'jako povrijedila'.

Vezani članci Računalo, ilustracija Stigla ga je karma: Mladić pozivao na nasilje prema navijačima nogometnog kluba, pa zaradio kaznenu prijavu Marko Grubnić (Foto: Instagram) Grubnić objavio intimne poruke obožavatelja: "Zgodni, prezgodni Marko..."

>> 'Selena Gomez, ubit ću te usred noći kad ti se uvučem u smrdljivi krevet'

>> VIDEO: Profurali na Oscaru: Bieber i Selena snimljeni u hotelu

'Teško je. To boli, to stvarno boli. A što je najbolje, stvarno nemam osjećaj da činim išta loše. Justin i ja smo prije veze bili jako dugo najbolji prijatelji. Ti napadi su mi stvarno povrijedili osjećaje, no trudim se ne fokusirati na to, u čemu mi potporu daju predivna obitelj i divni fanovi koje imam.', izjavila je Selena povodom 'kampanje mržnje' kojoj je izložena od kada se zna da je u vezi sa 17-godišnjim Justinom.

A kao odgovor, Selena je napravila pjesmu 'Tko kaže?', za koju je izjavila da je posvećuje svim 'mrziteljima'.