Svađe između Lindsay Lohan i Samanthe Ronson dobile su novo poglavlje. Prilkom prepirke stradao je prozor Samanthinog apartmana, a kad su susjedi pozvali policiju, par je odbio otvoriti vrata.


Incident se dogodio nakon što je Lindsay Lohan provela prethodni dan u kupnji u društvu atraktivne misteriozne žene. Večer je provela zabavljajući se s prijateljima u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu, a u kasnonoćne sate se zaputila do kuće Jacka Ncholsona, koju je napustila ujutro te se zaputila prema Ronsoničinom apartmanu.

>> VIDEO: Izdana tjeralica za Lindsay Lohan

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Lindsay ima novo oružje protiv paparazza! Slika nije dostupna Prizor koji se rijetko viđa: Samatha Ronson se smije!

Već po njenom dolasku započela je glasna svađa. Lindsay je po tvrdnjama susjeda razbila prozor i nakon toga je nastavila vikati. Kad je došla policija i pozvonila na vrata, djevojke su odbile otvoriti i pustiti ih u apartman.

Svađa je vjerojatno započela zbog Samanthine ljubomore, ili zbog toga što je za Lohanicom izdana tjeralica zbog zabijanja auta u stablo 2007. kad je tijekom očevida kod nje pronađen kokain. Upravo tu potjernicu je Lindsay nazvala velikom laži zbog koje će prestati dobivati ponude za uloge. Njezin odvjetnik to sve drži velikim nesporazumom. Ročište je zakazano za danas.