Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Problematična glumica nema mira nakon izlaska iz Betty Ford centra.


Lindsay Lohan osobno je nazvala Centar za hitne intervencije nakon velike potjere s paparazzima na ulicama Los Angelesa.

Vezani članci Prometna nesreća u Šibeniku - 3 Policija objavila detalje nesreće u kojoj je ozlijeđeno pet osoba: Podnesena kaznena prijava protiv vozača Hitne pomoći Slika nije dostupna Umrla Betty Ford, osnivačica čuvenog lječilišta za odvikavanje

Kako navodi RadarOnline, glumica je bila prestravljena i frustrirana obzirom da je znatiželjni foto-aparati prate u stopu i vjerno dokumentiraju svaki njen korak što je moglo dovesti do pravog prometnog kaosa.

Policija u Los Angelesu potvrdila je incident, no sve je prošlo bez podizanja ikakvih optužnica. Ipak, odvjetnici i suradnici Lindsay Lohan imaju drugo mišljenje te smatraju da bi se trebale poduzeti zakonske mjere prema kojima će paparazzi imati zabranu približavanja zvijezdi.

'Jedan od fotografa koji ju je slijedio sada, isto je napravio i kod Betty Ford klinike. Njihovo uhođenje može izazvati veliku opasnost jer su sva prometna pravila u takvim slučajevima u drugom planu', naveo je neimenovani izvor za Radaronline.

>> Lindsay Lohan kupila šutnju radnice iz klinike?

Čini se da kraj konstantnih okršaja između Lindsay i paparazza još nije na vidiku iako traje već neko dulje vrijeme. Tako se problematična glumica već prije žalila kako zbog fotografa i njihove potjere stalno dolazi u opasnost koja bi mogla završiti kobno. O zabrani prilaženja je još prije govorila, ali ipak do konkretnih mjera nije došlo. Barem ne još.