Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac i manekenka prekinuli su u studenom, da bi sada bili viđeni zajedno kako se odmaraju na Bahamima.


Glumac Leonardo DiCaprio viđen je u društvu superzgodne manekenke Bar Refaeli s kojom je prije prekida u lipnju ove godine bio tri godine u ljubavnoj vezi.

Vezani članci Slika nije dostupna Pokazala svu raskoš svojih seksi dugih nogu! Slika nije dostupna Ma kakvo tugovanje zbog Lea: Bar Refaeli totalno 'otkačila' na odmoru!

Plavušan i izraelska ljepotica uplatili su nekoliko dana odmora u Baker's Bayu na Bahamima, nakon čega su potvrđena i fotografijama potkrijepljena nagađanja o njihovoj pomirdbi.

Bar ga ostavila iako skoro postao židov

Leo i Bar su se upoznali 2005. godine da bi ugodno provedeno vrijeme u Las Vegasu rezultiralo ljubavnom vezom. Leonardo se jako zaljubio u manekenku, čak više nego u Gisele Bündchen s kojom je prethodno bio u vezi, a za koju su mnogi bili sigurni kako će postati njegova nevjesta. Zbog Bar je 2007. godine otišao u Izrael s namjeroma da upozna cijelu Barinu obitelj i zatraži njezinu ruku. Tada se zamalo preobratio na židovstvo, jer je to bio jedan od uvjeta njezine obitelji za sklapanje braka.

Par se na tom putovanju upoznao s izraelskim predsjednikom Shimonom Peresom nakon čega su posjetili obitelj u njezinom rodnom gradu Hod HaSharonu. Ipak, prekinuli su u studenom ove godine, odnosno Bar ga je ostavila, ali se čini kako je u njihovom slučaju ljubav jača od trenutnih nesuglasica, pa su ljepuškasti holivudski dečko i zamamna 24-godišnja ljepotica s istoka ponovno zajedno.