Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinu Eltona Johna i Davida Furnisha, potvrdili su, krsna kuma je ekscentrična Lady Gaga.


'Za one koji su zabrinuti da smo neobični roditelji, ne brinite. Mi nismo jedino dvoje ljudi u djetetovu životu. Naime, Lady Gaga mu je krsna kuma. To je istina. Ne šalim se. Lady Gaga mu je krsna kuma, što je ironično, zato što sam ja uvijek govorio da Mars nije dobro mjesto za podizanje djeteta. A Gaga obožava Mars. Kaže da su na Marsu odlične škole i disko klubovi', rekao je Elton John kada je ovog vikenda gostovao u showu Saturday Night Live.

>> Elton John: Obožavam Lady Gagu, ona mi je nova prijateljica

>> Skandal: Supermarket pokrio sliku Eltona Johna

Vezani članci Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 6 Šokantan slučaj iz Rijeke: "Udahnula sam, napravila korak naprijed i pogledala ga. Kao da fali pola mene. Prazan zagrljaj. Ja sam mama bez djeteta...'' Zlostavljanje i bijeg djece - ilustracija - 1 Strava u Bjelovaru: Pedofil (47) pune dvije godine seksualno zlostavljao dijete

Podsjećamo, britanski pjevač i njegov partner David Furnish postali su roditelji dječaka kojeg je na Božić u Kaliforniji rodila surogat majka. Celebrity par je dječaku dao ime Zachary Jackson Levon Furnish John.

'Preplavljeni smo srećom i radošću. Zachary je zdrav i dobro napreduje i stvarno smo ponosni i sretni roditelji', izjavio po rođenju dječaka Furnish novinarima US Weeklyja.