Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tako je predvidio biskup Pete Broadbent za brak Princa Williama i Kate Middleton na svome Facebook profilu, što ga je stajalo karijere.


Biskup koji je rekao da su Prince William i Kate Middleton nalik na ‘plitke slavne osobe’ i koji je sugerirao da će se njihov brak raspasti nakon samo sedam godina, danas je suspendiran. Biskup Willesdena, Pete Broadbent tjerao je tiradu na svome Facebook profilu o kraljevskom paru, nakon što su objavljene njihove zaruke. Jučer navečer se povukao i ispričao radi svojih komentara, a danas je londonski biskup John Carew Chartres izjavio da je od dotičnog zatražio da se povuče iz svećeničke službe do daljnjega. Osim što je kritizirao Kate i Williama, pedesetosmogodišnji biskup Broadbent je nazvao ostatak britanske kraljevske obitelji promiskuitetnim.

Neki od komentara biskupa Broadbenta s Facebooka:

Vezani članci Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova Kobe Bryant Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

Ne zanima me kraljevska obitelj, ja sam republikanac.
Povijest: više razvoda brakova i seksualnih afera među tim ljudima nego li normalnih. Prebrojite ih kroz godine.
Puno nas stoje.
Talent se nije prenosio krvnim vezama. Nasljedno načelo je korupcija i seksizam.

Referirajući se na vjenčanje princa Charlesa i princeze Diane1981. godine, dodao je: ‘Uspio sam izbjeći posljednju katastrofu između Dugouhog i Porculanske lutke, pa se nadam da ću izbjeći i nadolazeću.'

Suspendirani biskup Broadbent jučer je navečer uputio svoje iskreno žaljenje velškom princu Charlesu, te princu Williamu i gospođici Middleton radi neugoda koje je prouzročio svojim primjedbama. ‘Nije bilo mudro od mene da debatiram na polu javnom forumu, te da se izražavam takvim rječnikom. Prihvaćam da je riječ o mojoj velikoj pogrešci u prosudbi. Želim Princu Williamu i Kate Middleton sretan i dugovječan brak, za koji ću moliti', prenosi Mail Online.

>> VIDEO: 'Oduševljeni i sretni' roditelji zaručnice princa Williama?

>> Vjenčanje Williama i Kate: Tko sve dolazi, tko je kum, čija je vjenčanica...

>> Djevojka iz plemena Masai je mjesec dana čuvala tajnu zaruka princa Williama