Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije više dovoljno da znamo s kim dijele krevet, zvijezde nam danas na uvid daju puno više. Pa i ono što im je među nogama...


Zamislite da ste velika zvijezda s prebivalištem u Londonu. Svijet je za vas čuo u trenutku kada ste u jednom propalom reality showu uhvatili za grudi pijanu natjecateljicu i izgovorili pred kamerama nekoliko sočnih psovki u svađi s lijenim cimerom. Večeras vas zove menadžer sumnjive prošlosti i savjetuje da se pojavite na partyju u klubu Bungalow 8, ne bi li proširili svoj krug celebrity poznanika, a i mediji će sigurno biti tamo.

>> FOTO: Zanima li vas koje su boje gaćice Rachael Taylor?

>> Izašla bez vjenčanog prstena i pokazala gaćice

>> Natalie Portman pokazala roza gaćice

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Profimedia) Ultrakratka haljinica najslavnije ostavljene ljepotice zamalo je otkrila puno više od planiranog Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Htjela je da svi gledaju u njezine isklesane trbušnjake, no pažnju je privuklo nešto malo intimnije

Izlazite iz automobila, vaša noga izviri na pločnik, prekratka minica vam se zarola do pupka i u tom trenutku - BLIC slijeva, BLIC zdesna, BLIC ravno naprijed - fotografi leže po asfaltu i slikaju ono što vaša minica ionako nije mogla prikriti... Vaše međunožje u trenutku će postati slavno u svakom kutku civiliziranog svijeta, s tim da ćete vi, kao ponosni vlasnik ili vlasnica intimnog organa i pripadajućeg donjeg rublja, postati važan tabloidni čimbenik. Ako fotografije kojim slučajem ne zahvate rublje, jer ga niste niti odjenuli, efekt će biti tim veći. Ovaj recept trebalo bi ponavljati redovito, u pravilnim razmacima...

Već polako usvajamo gradivo - zna se da Rachel Taylor preferira obične pamučne, Katie Price voli s tigrastim uzorkom, Natalie Portman ima roze, Pamel Anderson zna biti 'uhvaćena' u bijelima, Sophie Reade nosi isključivo crne, AnnaLynne McCord gotovo prozirne, dok Malin Akerman, kao ni Britney Spears ustvari gaćice uopće ne vole. Za većinu tih celebrityja moramo posegnuti u Google da vidimo čime se uopće bave, no sadržaj njihovih noćnih ormarića uskoro ćemo moći izrecitirati i u tri ujutro.

>> FOTO: Pamela Anderson izašla u gaćicama

>> Malin pokazala svoju 'malinicu'

Još samo naivac može vjerovati da je sve to potpuno slučajno i neplanirano, te da su celebrityji žrtve lešinara s fotoaparatom u rukama. Fotografija s nečijim gaćicama obiđe svijet triput brže od onih na kojima slavni hrane beskućnike, darivaju dječicu ili su jednostavno čedne. Instant-zvijezde, koje se uporno žele dokazati u nečemu za što u pravilu nemaju talenta, žive od pojavljivanja na žutim stranicama. A kad je već tako, što je onda sekunda-dvije s raširenim nogama ispred objektiva, naspram zarade koju im neminovno donosi umjetno nabildana popularnost.

Možda je čudnovati povratak Britney Spears najočitiji dokaz da je međunožje odlično sredstvo da se preko paparazza u kratkom vremenu doći do prepunih dvorana. Nakon što je prije nekoliko mjeseci cijeli svijet u više navrata vidio njezin svježe depiliran najinitimniji mogući dio tijela, Britney se odjednom od 'prolupale' pjevačice s teškim obiteljskim problemima, u par dana preobrazila u ozbiljnu glazbenicu, koja je profesionalno odradila zahtjevno snimanje novog albuma i krenula na svjetsku turneju.

Cijena nije bila tako strašna. Samo je trebala pokazati ono što bi još prije koju godinu izazvalo javnu sablazan, a danas je gotovo poželjno, i naslovnice tabloida bile su zajamčene. Izlaganje gospodične Vagine svekolikoj javnosti važan je kotačić u marketinškom planu održavanja lika i (ne)djela u fokusu medija ne samo Britney, nego i mnogo benignijih celebrityja.

>> FOTO: Sophie Reade pokazala međunožje

>> Mickey Rourke: koža, tetovaže i - roza gaćice!

Da ne postoji potražnja, ponuda raznobojnog donjeg veša bila bi manja. No, budući da mnogi teoretičari vole reći da svijet definitivno ide dovraga, valjda sukladno tome i globalna javnost očito je željna baciti brzi pogled kad netko slavan neoprezno raširi noge. Ako se smatrate izuzetkom, nemojte se pretjerano dičiti samim sobom - ipak ste kliknuli na ovaj tekst, zar ne? Pa kad ste već tu red je da vas upozorimo da opasnost vreba i između nogu naših domaćih uzdanica. Sezonu je otvorila Severina na koncertu u Opatiji, a niz je nastavila i na Danima piva u Karlovcu, gdje su koncentrirani promatrači iz prvih redova mogli provjeriti i kakvo se to čudo krije ispod crne čipke. Maji Šuput takve stvari već odavno nisu nikakav veći problem, a i Indira Vladić-Mujkić je u zadnje vrijeme shvatila da nema smisla trošiti novac na skupe gaćice, ako ih ne vidi barem nekoliko tisuća ljudi.

Strah nas je i pomisliti kakav su plan smislili PR magovi za razdoblje kada se trend pokazivanja gaćica, ili nepostojanja istih, istroši. Budemo li morali objavljivati rentgenske snimke unutarnjih organa celebrityja, s nostalgijom ćemo se prisjećati starih dobrih dana kada smo pisali o međunožjima, grudima, bradavicama, gaćicama i stražnjicama zaslužnih pojedinaca.

>> FOTO: Severina na Danima piva nehotično pokazala...