Jedna od najpoznatijih posvuduša svijeta, Kim Kardashian u New Yorku je u četvrtak navečer ponosno predstavila svoju voštanu figuru.


Njujorški Muzej voštanih figura postao je bogatiji za figuru Kim Kardashian, koja je figuru dobila zato što je – posvuduša. Kao što znate, Kim ne pjeva, ne pleše, ne glumi, osim ako pod glumu ne računamo kućni pornić koji je snimila s ondašnjim dečkom Ray J.-om, ne vodi nikakav talk show na televiziji, ne piše, ne bavi se fotografijom, ne slika, i da ne nabrajamo dalje.

Vezani članci Predsjednik Milanović u New Yorku - 1 Milanović u New Yorku: Hrvatska je sigurna zemlja - nije devedeseta, nema opasnosti od sukoba Bujni dekolte Njihove obline nemoguće je obuzdati pa su ih pustile na slobodu

>> FOTO: Mini bikini otkrio savršene grudi Kim Kardashian!

>> Brak iz pakla Kim Kardashian: Šakom u zube, pa na liposukciju!

Kim je bogata posvuduša koja je postala poznata zato što je – bogata posvuduša. Nevjerojatno dobar izgled joj je naravno pomogao, no budimo jasni, Kim je svoju planetarnu slavu stekla ne radeći apsolutno ništa, a zahvaljujući tome se pretvorila u pravu frašizu, sa svojim realityjem, parfemom, DVD-om tjelovježbi i butikom, da spomenemo samo neka od polja na kojima je profitirala, zajedno sa svojim sestrama Kourtney i Khloé.

A sada je dobila i voštanu figuru u njujorškoj podružnici poznatog muzeja, no samo nam jedna stvar nije jasna, u koju kategoriju uprava muzeja namjerava staviti bogatu posvudušu? Naime, kako muzej još uvijek nema odio Posvuduše, morati će je ugurati u neku od drugih sekcija, no kada to i naprave to neće promijeniti činjenicu da je Kim Kardashian prvo i osnovno, i prije svega drugog – posvuduša.