Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odvjetnica Alke Vuice predložila je Josipa Radeljaka za svjedoka na sljedećem ročištu, dok je odvjetnik Vlatke Pokos izjavio da će pozvati Željka Keruma, prenosi 24 sata.


Alka Vuica koja tuži Vlatku Pokos radi klevete u knjizi 'Život u raju' i navoda da je pijanica i loša majka, jučer se nije pojavila na ročištu na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu. Svjedočila je Alkina bliska prijateljica, asistentica i prateći vokal Sandra Jurak.

Vezani članci Slika nije dostupna Fatalni Kerum: Mehunka tuži Pokosicu Slika nije dostupna Snježana Mehun opet izbjegla dolazak na sudsko ročište

Alkina odvjetnica Tanja Vranican Đerek predložila je Josipa Radeljaka za svjedoka na sljedećem ročištu, na što je Vlatkin odvjetnik Krešimir Mateković odlučio pozvati Željka Keruma, prenosi 24 sata. Nitko od prisutnih navodno nije bio siguran na koju adresu poslati poziv za sud splitskom gradonačelniku, te su naposljetku zaključili da je najbolje dostaviti ga splitskom Poglavarstvu.

Kerum bi, prema napisu 24 sata između ostalog mogao razjasniti je li mu Snježana Mehun zabranila da Alku Vuicu smjesti u svoj hotel. Sljedeće ročište zakazano je krajem svibnja.

>> Alka Vuica: Apeliram na sud i sudstvo da se moj slučaj riješi što prije!

>> Alka Vuica zaprijetila Vlatki Pokos: Bolje da izađem, ja ću nju istući!

>> Alka Vuica: Na sudu su pale još veće uvrede!