Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Anna Nicole Smith posthumno je izgubila pravnu bitku za nasljedstvo J. Howarda Marshalla!


Tragično preminula zečica Anna Nicole Smith posthumno je izgubila pravnu bitku za nasljedstvo od pokojnog muža, naftnog milijardera J. Howarda Marshalla, koju je pokrenula nakon njegove smrti 1995. godine, te je tako njezina kćer Dannielynn Birkhead izgubila stotine milijuna dolara.

Vezani članci Slika nije dostupna Seks, droga i kontroverza: Film koji će mnogi htjeti pogledati! Slika nije dostupna Gibson podnio ostavku zbog fotografija s Anne Nicole

Odnos Anna Nicole Smith i naftnog milijardera J. Howarda Marshalla započeo je 1991. godine nakon što su se upoznali u Houstonu u striptiz baru, da bi se 1994. godine vjenčali.

Njihovo vjenčanje izazvalo je brojne kontroverze, zato što je u trenutku vjenčanja Anne imala 26 godina, dok je Marshall imao 89 godina, te je prevladalo mišljenje da se prsata zečica udala za njega samo zbog novaca, za što je ona uvijek tvrdila da nije istina.

Marshall je zečicu tijekom njihovog braka obasuo darovima vrijedni 6 milijuna dolara, no nakon što je preminuo 1995. godine, Anna u milijarderovoj oporuci uopće nije bila spomenuta.

Playboyeva zečica je nakon toga pokrenula tužbu s kojom se pokušala domoći pola od 1.6 milijardi dolara, koliko je Marshall ostavio iza sebe, te se upustila u dugogodišnju pravnu bitku s milijarderovom obitelji.

Konačnu presudu nije dočekala jer je umrla 2007. od prekomjerne doze lijekova u 39. godini života, no pravni tim je nastavio borbu u ime njezine nasljednice, tada jednogodišnje kćerke Dannielynn Birkhead, koja je rođena iz veze s novinarom Larryjem Birkheadom.

No federalni sud SAD-a u petak je presudio da je nasljednik cjelokupnog Marshalovg imetka sin iz njegovog ranijeg braka, Pierce Marshall, no kako je i on u međuvremenu preminuo cjelokupni iznos će pripasti njegovoj udovici Elaine.