Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glasnogovornik Benicia del Tora je potvrdio da poznati glumac čeka dijete s Kimberly Stewart, te da je jako uzbuđen.


'Kimberly je trudna. Benicio je otac i biti će uz Kimberly tijekom trudnoće. Iako njih dvoje nisu u vezi, oboje su jako sretni zbog trudnoće i skorog dolaska bebe', izjavio je časopis Life & Style glasnogovornik 44-godišnjeg Benicia del Tora, Robin Baum, te tako službeno potvrdio da će oskarovac postati otac po prvi put.

Vezani članci Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Mislili su da se neće oporaviti od razvoda, a ona godinu dana kasnije čeka dijete s drugim Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu

Iako je Benicio do sada, kada bi ga pitali kada će se napokon smiriti bio poznat po izjavama, 'Zašto bi se ženio, da se onda jeb*** razvedem nakon toga', po izjavi glasnogovornika bi se moglo zaključiti da mu ovo 'kompromisno' rješenje paše.

>> Rod Stewart: Vodim ljubav sa suprugom koliko god puta mogu

kako je njihova veza do sada bila tajne, da li takvo rješenje paše poznatom ocu 31-godišnje Kimberly Stewart, pjevaču Rodu Stewartu još uvijek ne znamo jer se tek treba oglasiti o vijesti, no kako će po prvi put postati djed, ne vjerujemo da će biti nesretan zbog toga.