Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi oni koju su očekivali da će Kate ulaskom u kraljevsku obitelj na svoju odjeću trošiti tisuće funti, pogriješili su. Na rođendanu princa Philipa pojavila se u kaputiću starom tri godine.


Svaki javni izlazak vojvotkinje od Cambridgea pod velikim je povećalom javnosti, posebno britanskih modnih kritičara koji su, čini se, upoznati sa svakom njenom odjevnom kombinacijom u posljednje četiri godine. Njihovu razočaranju nije moglo biti kraja kad se Kate na rođendanu princa Philipa proteklog vikenda pojavila u plavom kaputiću starom tri godine.

Vezani članci Kate Middleton i Jill Biden Kate Middleton u važnom društvu komentirala svoju nećakinju Lilibet, mnoge je iznenadila njezina izjava Princ Philip, Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton među posljednjima odali počast princu Philipu, evo na koji su način oni to odlučili učiniti

Neki su očekivali da će vojvotkinja ulaskom u kraljevsku obitelj na odjeću trošiti tisuće funti kako bi se pokazala kao nova britanska ikona stila, no čini se da štedljiva Kate ne pretendira na tu titulu. (Agencija VLM)