Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radnici iz mjesta u kojem je odrasla Kate Middleton u Berkshireu, na jugoistoku Engleske, pozvani su na njezino vjenčanje 29. travnja.


Chan i Hash Shingadia, bračni par indijskog podrijetla koji drži trgovinu prehrambenim potrepštinama, primili su prošlog tjedna pozivnicu za vjenčanje Kate Middleton i princa Williama ispisanu zlatnim slovima.

'Žena je upitala Middletona (Kateina oca koji živi u tom mjestu) može li doći u sariju na vjenčanje, rekao je Singhadia u razgovoru za Mail on Sunday. 'Htjela je nositi tradicionalnu indijsku nošnju i on joj je odgovorio da je to savršen izbor'.

Mladi kraljevski par često navraća u tu trgovinu i bračni par Shingadia se brine da uvijek imaju na policama bombone Haribo koje Kate i William rado jedu i sladoled s mentom koji William obožava.

Pozivnicu je dobio i poštar Ryan Naylor, kao i mesar Martin Fidler i njegova žena, te vlasnici obližnjeg puba u koji zaručnici ponekad navrate na piće ili na večeru.

Trgovci u Buckleburyju, mjestašcu s 2000 stanovnika, kažu za Kate i Williama da su jednostavni i otvoreni. Vjenčanje na kojemu će biti gotovo 1900 uzvanika održat će se u Westminsterskoj opatiji. (T.N./Hina)

>> Westwood: Kate Middleton baš i nije kraljica stila!

Vezani članci Deficitarna zanimanja (Foto: Dnevnik.hr) Nitko se ne veseli novoj školskoj godini više od njih: "Zadovoljan sam, potrošit ću to na igrice" Trgovina na otoku Sestrunju (Foto: Facebook, Otok Sestrunj) Nude i dvosoban stan: Maleni hrvatski otok traži radnika i poziva ljude u ''idiličnu avanturu''