Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

O mogućnosti dolaska Kate Middleton i princa Williama na Rab nagađa britanski Daily Mail, a već se očitovao i naš Ministar turizma Bajs za Večernji list.


Britanski dnevnik Daily Mail piše da bi kraljevski bračni par mogao, ako na Rab ne stigne odmah nakon vjenčanja, na tom otoku proslaviti prvu godišnjicu braka. Autorica članka priču je začinila činjenicom da su Rab za romantično putovanje svojedobno izabrali i kralj Edward VII. i Wallis Simpson, prenosi Večernji list.

Vezani članci Kate i Michael Middleton Kate Middleton izašla iz samoizolacije i stigla na svoj omiljeni događaj, društvo joj je pravio otac kojeg rijetko viđamo! Kate Middleton Kate Middleton završila u samoizolaciji, bila je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronavirus

O toj se mogućnosti očitovao i Ministar turizma Damir Bajs koji je za Večernji dao komentar: 'To je odlična reklama, koja dolazi nakon što dvije godine bilježimo rast turističkih posjeta iz Velike Britanije, a poziv princu Williamu i Kate Middleton treba ostati do daljnjeg otvoren.'

Iako otok nema hotel s pet zvjezdica, gradonačelnik Raba Zdenko Antešić izjavio je da će kontaktirati hrvatske diplomatske službe kako budućim mladencima prenijeli da su na Rabu više nego dobrodošli.

>> Prodana haljina u kojoj je Kate Middleton zavela princa