Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Katarina Prnjak i Vanja Grgec novi su Miss i Mister Hrvatske.


Šibenčanka i Zagrepčanin nasljedili su lente i krunu od Katarine Banić i Radovana Stošića

Vezani članci Slika nije dostupna Bivša Miss: Prepoznajte li ljepoticu u društvu Davora Bernardića? Slika nije dostupna OD PRVE DO ZADNJE Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu

Katarina Banić i Radovan Stošić svoje lente i krunu sinoć su predali Katarini Prnjak i Vanji Grgecu, koji će godinu dana nositi titulu Miss i Mistera Hrvatske. Osim svojom ljepotom, Šibenčanka i Zagrepčanin istaknuli su se snalažljivošću i inteligencijom odgovarajući na pitanja žirija.

Vanja je na pitanje što misli o presađivanju kose ćelavim muškarcima simpatično odgovorio kako je u takvim situacijama osim presađivanja opcija i šišanje na nulu. Katarini je pitanje postavila njezina imenjakinja Katarina Banić, koju je zanimalo što je novoj misici važnije, pamet ili sreća. Njezina nasljednica bez imalo dvojbe odgovorila je kako je pamet u svakom slučaju važnija od sreće.

Drugi je pratitelj mistera Marin Maričić, a prvi pratitelj je Luka Ivić. Lenta druge pratilje miss Hrvatske pripala je Maji Marinić, a prva pratilja je Nejra Pršić. Izabrani su i miss i mister osobnosti – te titule pripale su Ivanu Jeličiću i Nini Lončarević. Katarina Prnjak kući se vraća automobilom koji je dobila za nagradu, ali i s još jednom lentom, i to onom za miss stila, a misterom stila proglašen je Vedran Krunić. (Agencija VLM)