Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije sestre su se okrenule protiv najpopularnije Kim. Njihovi odnosi daleko su od onih koji su predstavljeni u medijima.


Kako to obično biva u Hollywoodu, slava i popularnost imaju i svoju drugu stranu medalje koja se ne odnosi nužno na poticanje svađe, ali svakako je sigurno da će ta svađa biti itekako transparentna. Tim više ako ste odlučili svoj život staviti pod svjetla reflektora i omogućiti da uvid u njega imaju svi koji su u posjedu malih ekrana.

Vezani članci Slika nije dostupna Za krevete dali preko 6 milijuna kuna: 'Neće izlaziti iz spavaće sobe!' Slika nije dostupna Samo najbolje za Kim: Potrošili preko 4 milijuna kuna na - WC školjku!

Tri sestre Karadashian su tako doživjele svoj prvi 'rez' te su dobri odnosi dovedeni u pitanje sve češćim sukobima koji umjesto zajedničke zabave donose atmosferu napetosti. Da sve bude zanimljivije, dvije su se sestre okrenule protiv jedne i to ne bi vjerovali – baš protiv one najpopularnije. Je li stvar u zavisti koju Khloe i Kourtney Kardashian  osjećaju prema Kim, ili je razlog ipak njena narav s kojom teško nalaze neke dodirne točke, nije poznato, ali koliko su stvari otišle daleko, objašnjava neimenovani izvor koji je za Life and Style magazin izjavio: 'Khloe je rekla kako je Kim sebična kuja na što se ova rasplakala i pobjegla iz sobe'.

Trio se u svaklom slučaju razdvojio: 'Kim se osjeća napuštenom jer je očito da su Khloe i Kourtney više povezane i složne po pitanju da se smire gdje se najpopularnija Kardashianka jednostavno ne uklapa', kaže izvor uz izjavu i kako sve odluke donose same bez konzultiranja s Kim što je uzrokovalo potištenost vlasnice jednih od najljepših oblina.

>> Za sto dolara u shopping sa sestrama Kardashian

Najpopularnija sestra tako je ostala sama, ali podršku bi lako mogla pronaći i u reperu Kanye Westu s kojim je zaiskrila nova ljubavna veza. Čini se da će joj zatrebati jer je sve izglednije da je njihov 'rajski' život ipak samo scenarij za show, dok se istinski reality ipak odvija kada se kamere polako gase.