Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša mu djevojka nije čestitala na osvajanju Svjetskog prvenstva, no on je siguran da se radovala, izjavio je rukometaš za Gloriju.


Dvadesetšestogodišnji Nikola Karabatić, zaštitno lice francuskog rukometa, jedva je čekao da radost novog trijumfa, pobjedu na svjetskom rukometnom prvenstvu podijeli s bliskim osobama.

Vezani članci Slika nije dostupna Blanka: Sezona lova na Karabatića može početi... Slika nije dostupna Jelena Rozga i Nikola Karabatić: Nova ljubav?

Tom je prilikom proglašen najdragocjenijim igračem prvenstva – bez konkurencije. No, na tribinama ga nisu bodrili majka Radmila, otac Branko i brat Luka, pa je Nikola odradio nekoliko etapa urnebesnog slavlja s dečkima i nekoliko dana tulumario do jutra, kazao je za spomenuti časopis.

Nikola je otkrio da mu na pobjedi bivša djevojka Blanka Vlašić nije čestitala, no zna da se radovala njegovom uspjehu. 'Ona je vrhunska sportašica i super osoba', izjavio je.

Njihov je odnos za Gloriju prokomentirao riječima: ' To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši, pa bi takva veza tražila puno odricanja, uvijek bi se netko od nas morao nečega odreći.'

Karabatić je najavio dolazak u Hrvatsku na ljeto. Volio bi kao i prošle godine, unajmiti veliki brod i krstariti Jadranom.

>> Nikola Karabatić izludio žene u Aurori!