Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša supruga Tigera Woodsa svojim se intervjuom u magazinu People uspješno promovirala u 'uzornu građanku'.


Nekoliko dana nakon službene rastave od pohotnog Tigera Woodsa, švedska ljepotica Elin Nordegren dala je 'prvi i jedini' intervju za magazin People, koji je, kažu medijski stručnjaci za samopromociju, bio nevjerojatno dobro osmišljen i idealno tempiran. Osim što je People, stavivši ostavljenu plavušu na naslovnicu, polučio duplo veću prodaju od izdanja na kojemu se s prve stranice smiješila Sandra Bullock, također prevarena supruga, puno veću korist od svega izvukla je sama Elin.

Vezani članci Slika nije dostupna Elin Nordegren progovorila: Jača sam nego ikada! Slika nije dostupna Tigera Woodsa će razvod koštati 2.44 milijarde!

Naime, mediji su se nakon intervjua naveliko raspisali o 'američkoj Lady Diani' i 'pravoj prvoj dami SAD-a', premještajući Elin Nordegren iz rakursa žrtve u status uzora. Američka medijska kuća ABC na svojim je stranicama objavila osam detalja iz intervjua u Peopleu, koji su toliko podigli popularnost Tigerove bivše da je pojam 'Nordegren' proteklog tjedna na internetu bio tražen gotovo jednako kao i pojmovi 'Angelina' i 'Brad'.

1. Elin nije nasilna - Afera je, podsjetimo, započela tako što je Tiger Woods doživio prometnu nesreću bježeći autom od bijesne supruge, koja ga je naganjala palicom za golf. 'Ta informacija bila je nešto s čim sam se vrlo teško nosila, jer su ljudi mislili da sam agresivna luđakinja. Sve spekulacije o tome da sam trčala za Tigerom s palicom u rukama su smiješne. nikad nije bilo nasilja u našoj kući, niti izvan nje', rekla je Elin Nordegren za People.

2. Nije model niti dadilja - Elin tvrdi da je u srednjoj školi odradila nekoliko modnih editorijala, te da je bila dadilja djeci švedskog golfera Jespera Parnevika. No, budući da se udala za Tigera Woodsa u dobi od 21. godine, nije stigla imati nekakvu karijeru, a ne želi da je se poistovjećuje s honorarnih poslovima koje je imala u ranoj mladosti. Trenutačno, kaže, pokušava završiti studij psihologije.

3. Srceparajuća priča o djeci - Američke supruge najviše su 'pale' na priču o njihovoj kćeri Sam, koja je mamu pitala gdje je boli. 'Mamicu boli oko srca', rekla joj je Elin, a mala Sam je tada predložila da je poljubi ili ispeče kokice. Može li biti slađe od toga?

4. Elin je zbilja pametna - Ne samo da ganja diplomu iz psihologije, već Elin govori švedski, engleski, njemački, francuski i španjolski jezik. 'Kao dijete sam sanjala da postanem novinarka, jer stvarno volim pisati, a nakon srednje škole san mi je bio studirati psihologiju. I ostvarit ću te nove, sa ili bez Tigera', rekla je u Peopleu.

5. Ne mrzi Tigera - Njihova veza je zauvijek nestala, no Elin je, kako kaže, postigla zapanjujuće rezultate kroz 12 faza koje je prošla sa svojim psihijatrom. 'Tek trebam doći do potpunog oprosta i prihvaćanja i uvjerena sam da ću u tome i uspjeti. Želim Tigeru sve najbolje u životu i sportskoj karijeri, bila sam privilegirana što sam bila mogla svjedočiti njegovim životnim uspjesima', izjavila je, ističući da se s djecom seli u kuću na Floridi kako bi bila što bliže ocu.

6. Nije sponzoruša - 'Sigurna sam da se neke djevojke udaju za sportaše zbog prestiža i novca, ali to nije moj slučaj. U početku me nije uopće interesirao, ali s vremenom sam shvatila da nam je jako zabavno kad smo zajedno', otkrila je Elin, koja je razvodom od Tigera Woodsa dobila 100 milijuna dolara. Na to je imala za reći: 'Novcem se ne može kupiti sreća, niti se obitelj može održati na okupu. Ali, sigurno je da će mi materijalna sigurnost olakšati neke stvari...'

7. Ima smisla za humor - Elin je komentirala i poprilično okrutne parodije na temu bračne nevjere Tigera Woodsa u 'South Parku ' i showu 'Saturday Night Live'. Kaže da su bile 'urnebesno smiješne, iako potpuno neistinite'.

8. Još vjeruje u ljubav - 'Moj svijet kakvog sam poznavala više ne postoji. Ali i dalje vjerujem u ljubav, jer sam je doživjela. Uvijek tražim ono najbolje u ljudima i, kad se tako postavite, možete biti i povrijeđeni. No, takva sam bila i takvu ću ostati', rekla je Elin Nordegren u magazinu People.

>> Elin Nordegren progovorila: Jača sam nego ikada!