Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Reese Witherspoon na dodjeli MTV Movie Awardsa prozvala je ovih dana brojne starlete i razne reality zvijezde koje se slikaju gole radi popularnosti.


'Shvaćam, drage djevojke, da je strašno cool biti loša djevojka, no zapamtite da je moguće uspjeti u Hollywoodu i bez nastupa u reality showovima', poručila je Witherspoon i dobila ovacije prisutnih. 'Kad sam počela raditi ovaj posao, ako ste snimili kućni pornić, bilo bi vam strašno neugodno, skrivali biste se ispod kreveta. Kad već imate potrebu gole se naslikavati mobitelima, barem skrijte lice', rekla je Reese.

Vezani članci Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Screenshot) Prošlo je 20 godina od scene poljupca dviju atraktivnih glumica, za njega su čak i nagrađene Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj obožava hrvatskog dizajnera, na dodjeli MTV nagrada nastupila u njegovoj kreaciji

Kome su točno ove riječi bile upućene teško je reći, no prozvana se zasigurno osjetila i Blake Lively koja se nedavno našla u centru skandala vezanog upravo uz - golotinju. Iako su glasnogovornici mlade zvijezde opovrgnuli da su spomenture slike autentične, vrlo je izgledno da slike ipak jesu njezine. Na kraju Reese je svojim govorom za dobivenu nagradu Golden Popcorn nasmijala i prisutne Roberta Pattinsona, Patricka Dempseyja i Chelseu Handler.