Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mu je samo 17 godina, Justin Bieber je dobio čast koju neki celebrityju čekaju cijeli život.


'Blizanci! Lol', napisao je Justin Bieber ispod fotografije koju je postavio na Twitteru nakon što je prisustvovao otkrivanju vlastite voštane figure u čuvenom Muzeju voštanih figura u Londonu u četvrtak.

>> Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici!

Vezani članci Bolnica, ilustracija (Foto: Getty) Obustavljeni porodi zbog masovnih otkaza u bolnici: Zdravstveni djelatnici ne žele se cijepiti Policija u New Yorku pokušava spasiti obitelj iz podrumskog stana VIDEO Stravična snimka s kamere: Policajci pokušavaju spasiti dvogodišnjeg dječaka i njegove roditelje iz poplavljenog podrumskog stana

Justin je na svečanom otvaranju bio s mamom Pattie Lynn Mallette, te se nakon otkrivanja figure slikao s fanovima, kojih ni tom prilikom nije falilo. Osim u Londonu, Justinove figure su otkrivene istovremeno u Amsterdamu i New Yorku, a 17-godišnji pjevač je nakon toga na Twitteru napisao, 'Hvala svim fanovima i Muzeju voštanih figura. Jednom sam figure samo gledao kroz staklo, a sada sam jedan od izložaka. Nikad ne reci nikad.', napisao je Bieber.