Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od prošlog vikenda Frane Barbieri i Sanja Duggan, koji su još uvijek službeno supružnici više ne žive zajedno, prenosi Story.


Poduzetnik Frane Barbieri se uselio u prostrani stan koji mu je iznajmila bivša manekenka Kristina Smoje, s kojom je prije bio u ljubavnoj vezi, prenosi Story. Iz doma koji je dijelio sa suprugom Sanjom Duggan i njihovim trogodišnjim sinom Lennonom Bennetom Frane je iselio prošlog vikenda.

Vezani članci Stan pušača Gnjusno! Očistili dom pušača nakon 21 godine, čak je i unutrašnjost hladnjaka bila obojena Sonja Kovač Sonja Kovač konačno pokazala luksuzni stan koji je kupila s dečkom, otkrila i da imaju još jedan razlog za slavlje

Budući da je Franeov novi podstanarski dom svega nekoliko ulaza dalje od bivšeg obiteljskog doma, sam je pješice prenosio stvari iz jednog stana u drugi noseći torbe pune stvari.

Istovremeno su, izvještava Story, Kristina Smoje i Sanja Dugan zajedno uživale u Francuskoj prijestolnici, budući su bliske prijateljice. Stoga i ne čudi što je Kristina pomogla Frani da riješi svoj stambeni problem.

>> Što Sanja Duggan i Frane Barbieri rade zajedno na jahti?!

>> Potvrđeno je! Vanja Halilović i Frane Barbieri se sastaju!