Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od prošlog vikenda Frane Barbieri i Sanja Duggan, koji su još uvijek službeno supružnici više ne žive zajedno, prenosi Story.


Poduzetnik Frane Barbieri se uselio u prostrani stan koji mu je iznajmila bivša manekenka Kristina Smoje, s kojom je prije bio u ljubavnoj vezi, prenosi Story. Iz doma koji je dijelio sa suprugom Sanjom Duggan i njihovim trogodišnjim sinom Lennonom Bennetom Frane je iselio prošlog vikenda.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Izgorio stan u prizemlju obiteljske kuće u Bolu na Braču Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Hrvatska Kim Kardashian i bivši Vatreni pohvalili se kupnjom luksuzne nekretnine

Budući da je Franeov novi podstanarski dom svega nekoliko ulaza dalje od bivšeg obiteljskog doma, sam je pješice prenosio stvari iz jednog stana u drugi noseći torbe pune stvari.

Istovremeno su, izvještava Story, Kristina Smoje i Sanja Dugan zajedno uživale u Francuskoj prijestolnici, budući su bliske prijateljice. Stoga i ne čudi što je Kristina pomogla Frani da riješi svoj stambeni problem.

>> Što Sanja Duggan i Frane Barbieri rade zajedno na jahti?!

>> Potvrđeno je! Vanja Halilović i Frane Barbieri se sastaju!