Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jordan je priznala da je u mladosti doživjela seksualno nasilje već kao šestogodišnja djevojčica.


Britanska starleta bez koje u medijima očigledno ne može proći niti jedan dan ponovno je otvorila svoju dušu i iznjedrila nove mračne tajne iz svoje prošlosti, ovaj put za britanski OK! Magazine. Povod tome su bile optužbe britanskih medija da njezin sadašnji dečko Alex Reid svojom ulogom silovatelja u porno filmu ‘Killer Bitch’ glorificira silovanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Katie Price s dečkom obilazi seks shopove Slika nije dostupna FOTO: Jordanin dečko šokirao brutalnim pornićem!

>> FOTO: Jordanin dečko šokirao brutalnim pornićem!

>> Jordanin novi dečko je seksualni manijak

‘Potpuna je neistina da Alex ima bilo kakvu ulogu u nečemu što glorificira silovanje. Silovanje je nešto s čime sam osobno jako bliska, jer sam to doživjela u mladosti i to nekoliko puta. Stoga nikako ne bih mogla biti s nekim tko je tako mentalno bolestan.’ Izjavila je Jordan za britanski časopis. Također je navela kako do sada nije o tome progovarala u javnosti, zbog toga kako tako nešto drži isključivo privatnom stvari. ‘Netko tko je blizak i Alexu je također bio žrtva silovanja, tako da je i on poput mene uzneniren oko takvih optužbi i nagađanja.’ branila je Katie svog supruga koji je inače poznati britanski borac u kavezu. Priznala je da je prvi seksualni napad na sebe doživjela još kao šestogodišnja djevojčica u parku.