Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Taylor Swift i Jake Gyllenhaal navodno su novi par iz redova slavnih, budući da su opet viđeni u javnosti kako razmjenjuje nježnosti.


Taylor Swift i Jake Gyllenhaal viđeni su zajedno na kasnome doručku u rodnome gradu country pjevačice, u Wyomissingu u Pensilvaniji, a samo dva dana ranije bili su zajedno u kafiću u Brooklynu. Dvadesetogodišnja Swift, i dvadesetdevetogodišnji Gyllenhaal, ispijali su kavu u Gorilla Coffee u Brooklynu, u kojem je redovna gošća Gyllenhaalova starija sestra Maggie. Par koji šuti kao zaliven u javnosti o svojoj vezi, tada nije ni na koji način pokušavao biti diskretan. Ponašali su se definitivno kao par, i izgledali su vrlo sretno, tvrdi posjetitelj kafića za People. No, Gyllenhaal bi se trebao pripaziti, pišu američki mediji, jer Swiftova zna kada treba prekinuti vezu, ma kako god slatka bila. ‘Imam fobiju od toga da budem u pogrešnoj vezi. Stoga čim utvrdim da on nije taj pravi, odlazim, jer mu ne želim tratiti vrijeme', izjavila je za prosinačko izdanje časopisa Allure.

>> Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal na romantičnom odmoru

>> FOTO: Sedmorica veličanstvenih pokazala mišiće

Vezani članci Slika nije dostupna Bebin prvi susret s limunom Slika nije dostupna Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal na romantičnom odmoru