Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

41-godišnja glumica Jennifer Aniston u 'natjecanju bikinija' pobijedila je 23-godišnju manekenku Brooklyn Decker.


Za većinu sredovječnih žena odjenuti bikini i skinuti se pored mlade i lijepe manekenke bilo bi obeshrabrujuće. Ali, Jennifer Aniston nije prosječna sredovječna dama, jer u ružičastom bikiniju izgleda toliko dobro da su se mnogi složili kako će upravo ona ispred Brooklyn osvojiti internu titulu Miss bikini.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nisam imala pojma da će me zaprositi!' Slika nije dostupna A sada slijedi... predbračni ugovor!

No, ne radi se o nikakvom natjecanju već o sceni iz filma 'Just Go For It' koji se snima na Havajima, a u kojem se u glumica u jednom trenutku mora skinuti u seksi bikini.

>> Seksi Jennifer Aniston i Nicole Kidman zaplesale hula-hula

Ipak, Jennifer nije tako sigurna u sebe kako se čini, jer doznavši kako će u filmu glumiti uz bok Brooklyn Decker, inače supruzi tenisača Andyja Roddicka, odmah je započela s režimom mršavljenja i treniranja. Unajmila je privatnog trenera Mandyja Ingbera koji joj pomaže doći u formu i oblikovati tijelo, a sve je krenulo na Havajima nekoliko tjedana prije početka snimanja filma.

Glumica vježba pet puta tjedno po 80 minuta, i to u teretani, jogu, borilačke vještine i trčanje. Također, dva puta dnevno ima trening brzog hodanja. Uslijed svega demantirala je nagađanja kako je na dijeti koja uključuje samo dječju hranu: 'Jedem stvarno jako dobro i puno vježbam, ali se ne izgladnjujem. I nećete mi oduzeti kavu i čašu vina, jer ću postati očajna', rekla je Jennifer.