Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jennifer Aniston pojavila se samo u sakou na naslovnici magazine Marie Claire. No, ne sama.


Aniston je pozirala s kolegama Jasonom Batemanom, Charliejem Dayom i Jasonom Sudeikisom, zvijezdama nove komedije redatelja Setha Gordona u kojem Aniston glumi zubarku.
No, osim novog filma, glumica je u središtu interesa javnosti i zbog veze s glumcem Justinom Therouxom.

A da iskra između Aniston i Therouxa nije medijska izmišljotina kratkog daha, dokazuje bijes razočarane i ostavljene bivše Theouxove djevojke, modne dizajnerice Heidi Theroux, koja se ne može pomiriti s činjenicom da je zbog Aniston izgubila ljubav svog života.

Vezani članci Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel! Courteney Cox Uloga Monice obilježila ju je za čitav život, ali jedna joj je stvar nakon snimanja posebno teško pala, o tome nije htjela ni govoriti

'Ona je razbijačica brakova baš poput Angeline Jolie. Ponavlja nešto što joj se i samoj dogodilo'. Heidi se prošlog tjedna nakon 14 zajedničkih godina koje je provela s Justinom iselila iz njihova stana, izjavio je glasnogovornik dizajnerice Heidi Bivens.

Prijatelji glumca tvrde da je ljubav između Justina i Heidi odavno bila u krizi i da Aniston nema nikakve veze s krajem njihove dugogodišnje veze. (Agencija VLM)