Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jennifer Aniston je navodno izrazila želju za djetetom, a da bi to ostvarila kroz 2011. godinu spremna je na posvajanje ili na dijete preko surogat majke.


Na odluku da postane majka Jennifer Aniston su navodno inspirirale njene prijateljice koje imaju djecu, a to su Courtney Cox i Sheryl Crow, a budući da nije u ljubavnoj vezi, mora pronaći način kako postati majka bez partnera. Tako su je brojne druge zvijezde koje su postali roditelji zahvaljujući surogat majci ili posvajanjem potaknuli na razmišljanje da i sama na taj način postane roditelj.

Vezani članci Slika nije dostupna Courtney Cox provela večer nasamo s Bradom Pittom Slika nije dostupna Jennifer Aniston i Courtney Cox na tajnom sastanku

Kako kažu njeni prijatelji, posebno je inspirirao odnos sa kćeri Courtney Cox s kojom se intenzivno druži u zadnje vrijeme te je baš tako shvatila kako je spremna na veliki korak da i sama ima dijete.

'Jen trenutno važe sve opcije među kojima je i umjetna oplodnja, ali je odlučna da postane majka', otkrio je izvor za National Enquierer te nastavio: 'Trenutno preferira posvajanje, ali sve opcije dolaze u obzir jer smatra da je ovo pravi trenutak za realizaciju takve odluke'.

>> Je li Adrien Brody novi muškarac koji liječi srce Jennifer Aniston?

Čini se da je 41-godišnja glumica ipak odlučila kako neće čekati mušku ruku da proširi obitelj te je očito spremna postati i samohranom majkom. I to ove godine.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju