Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da je Dolores na sudu proglašena krivom dobila bi novčanu ili zatovrsku kaznu do šest mjeseci zatvora.


Vlatka Pokos je na Općinskom kaznenom sudu podignula tužbu protiv Dolores Lambaše jer je smatrala da ju je glumica uvrijedila i okaljala joj ugled, međutim, rekla je kako s takvim ljudima ne želi imati posla, zbog čega je od tužbe konačno odustala. Naime, Lambaša je prošle godine u listopadu u emisiji Red Carpet optužila Vlatku za zlostavljanje Lane Radeljak, kći Josipa Dikana Radeljaka i pokojne glumice Ene Begović. Umorna od raznih tužbi i sudova Vlatka je odlučila da se ovoga puta neće svađati, već je digla ruke od cijele priče te povukla tužbu.

Vezani članci Slika nije dostupna Bliski susreti treće vrste: Lambaša, Radeljak i Pokos 'zajedno' na špici! Slika nije dostupna Red Carpet Top 30 specijal: Odabrani najcelebovi prvog dijela godine!

Vlatka jučer nije došla na sud, već je poslala svojeg odvjetnika Krešimira Matekovića, a na sudu se nije pojavila ni Dolores Lambaša. Kako se poziv za sud upućen Lambaši vratio na adresu suda, odnosno Dolores poziv nije primila, policija je provjerila gdje glumica živi i naišla na zanimljivu informaciju. Dakle, Dolores neprijavljeno stanuje na Trgu Petra Preradovića u stanu Dikana Radeljaka, tako da živi na dvije adrese.

>>Vlatka Pokos o ljetovanju na crno u vili Marko Polo: Kriva sam!

Da Vlatka nije odustala od tužbe, i da je Lambaša proglašena krivom, prijetila bi joj novčana ili zatvorska kazna do šest mjeseci zatvora.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju