Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki tabloidi opet su se pozabavili 'jadnom' Suri i ambicijama njezine majke.


Prošlo je već previše dana da bismo divovske plišane zečje uši na glavi četverogodišnje Suri Cruise prišili uskršnjoj dekoraciji, stoga ćemo zaključiti kako mama Katie svojoj kći jedinici pored štikli, šminke i svega što nije primjereno djeci, želi poručiti da će jednog dana biti prava 'bunny', pa neka se već sada navikava na debeli namaz pudera i ruža, zečje uši i visoke potpetice.

Krive poruke 'brižnih roditelja'

Vezani članci Slika nije dostupna I dalje dobiva sve što poželi Slika nije dostupna Katie Holmes slučajno pokazala džinovski mladež na stražnjici

Vjerojatno ne postoji osoba koja odobrava ono što toj maloj djevojčici rade njezini roditelji; oštećuju kralješnicu konstantno je sileći da nosi visoke štikle, čak i po ljeti na plaži, kratke haljine koje koštaju koliko namještaj prosječno velike obiteljske kuće, teški nakit od čistog zlata, srebra i pitaj boga kakvih bliještećih dragocjenosti, šminku kakvu do punoljetnosti ne bi smjela nanositi na mlado lice i naposljetku 'bunny' uši koje bi, da se ne radi o Suri, možda bile simpatične, ali ovo siroto dijete je svakodnevno bombardirano krivim porukama koje joj šalju 'brižni' roditelji.

Štoviše, pored toga što svaki dan objeduje u luksuznim restoranima u kojima jedva vidi preko stola, Suri barem dva puta tjedno odlazi u kazalište, posjećuje kojekakve domjenke, ide manikeru i pedikeru. Vrijeme kod kuće, pišu američki tabloidi, provodi uglavnom pred ogledalom. A kada završi sa svim 'nezaobilaznim' dnevnim aktivnostima roditelji je vode na scijentološke skupove na kojima joj bogznašto rade.

Odjeća vrijedna dva milijuna dolara

Fotografija na kojoj je Suri sa zečjim ušima na glavi snimljena je na ulicama New Yorka, gdje Katie snima novi film, kriminalističku dramu 'Son Of No One'. No, karijera njezinih roditelja je u debelom medijskom hladu otkako je na svijet došla 'mala princeza', koju su već u dobi od dvije godine proglasili modnom ikonom. Rijetko je viđena u istoj odjeći, dok je u jednom danu mama Katie zna preodjenuti tri do četiri puta, ovisno o tome koliko puta izlaze iz kuće. Dovoljno je reći da njezina odjeća ukupno košta preko dva milijuna dolara.