Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iza svega, tvrdi Ante, stoji a tko drugi nego - Simona Gotovac.


Ante Gotovac ponovno se našao iza rešetaka. Leona Popović, koju je u prilogu IN magazina predstavio kao svoju novu domaćicu, kontroverznog poduzetnika prijavila je policiji pod optužbom da ju je pretukao i zatočio u svojoj vilu na Srebrnjaku.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac zatrpan djevojkama koje žele biti s njim Slika nije dostupna Ante Gotovac nezadovoljan: Poziva na novu audiciju

Po izlasku iz pritvora Ante je novinarki Anji Stevović izjavio kako je nevin i da je cijela priča namještena. Štoviše, tvrdi kako je riječ o uroti.

'Šta će mi spremačica pitam te pred ljudima, sreću nisi donijela ni meni ni drugima', čini se da su Antini stihovi od prije samo nekoliko dana bili proročanski. Domaćica Leona definitivno mu nije donijela sreću, već ga je policiji prijavila za protupravno lišavanje slobode i premlaćivanje. A sve je počelo, tvrdi Leona, dok je za Antu obavljala poslove izvan kuće na Srebrenjaku.

'U međuvremenu sam počela dobivati prijeteće poruke od Ante Gotovca da će me slomiti, da će mi potrgati ruke i noge, da sam ja u zavjeri protiv njega sa Simonom, što uopće nije istina!', izjavila je Leona.

No, iako medjiski napisi tvrde da se u četvrtak na Srebrenjaku odvijao scenarij kakvog se ne bi posramio ni najbolji pisac krimića, Leona ekskluzivno za IN magazin otkriva svoju verziju priče: 'Medijski napisi su prenapuhali ovu situaciju i zato sam došla dati izjavu za IN magazin da bi ovo sve demantirala. Da je Ante mene lišio moje slobode nije istina, jer sam ja uzela ključ od kuće i sama sam izašla vani.'

>> Horor na Srebrnjaku: Gotovac prijetio smrću, tukao i zatočio djevojku

'Pošto me nije slušala da napusti moj dom na što ja imam potpuno pravo, ipak je ona ovdje bila samo čistačica i domaćica, ona se osjećala uvrijeđenom i to je iskoristila na nagovor Simone da podnese lažnu kaznenu prijavu', rekao je Ante.

A što se još događalo u kući na Srebrnjaku provjerite u prilogu IN magazina.