Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ključan je bio jedan božićni domjenak na kojem su Brody i Aniston doslovno 'kliknuli'.


Po holivudskim kuloarima kruže glasine da je Jennifer Aniston konačno zauzeta i to, ni manje ni više, nego s Adrienom Brodyjem. Dvojac je navodno uhvaćen u flertu za vrijeme jednog božićnog domjenka, a sudeći prema izjavama svjedoka, flert se zasigurno i nastavio i nakon te večeri jer je bio previše očit i izravan: 'Jen i Adrien su tako očito flertovali i totalno se vidjelo na njima da nije posrijedi samo prijateljsko čavrljanje već istinsko zavođenje', izjavio je neimenovani izvor za američki tabloid National Enquirer.

Vezani članci Slika nije dostupna Ponovno šokira: Poznati glumac kao žena! Slika nije dostupna Otkrila najveću zabludu o sebi!

Navedeni tabloid izvor je počastio pravim iscrpnim izvješćem koji je potaknuo sumnje da se Jennifer možda ipak osmjehnula sreća kada je ljubav u pitanju: 'U jednom trenutku su se držali za ruke, a ona ga je gladila po leđima i hipnotizirano ga gledala u oči', naveo je izvor napominjući kako su djelovali sretno i zadovoljno, ali i poprilično skladno obzirom da je Adrien dosta šarmantan baš kao i glumica. Inače je poznato kako Jennifer još od razvoda od Brada Pitta nema sreće u ljubavi, a rane od razorenog braka ako je suditi prema njenim izjavama u posljednje vrijeme još nisu ni zacijelile. Jednako tako, još nije ni našla osobu kojom bi u potpunosti zaboravila na bivšeg supruga pa ni ne čudi što se njen ljubavni život više spominje u kontekstu Brangeline nego nekih novih lica koji se pojavljuju u njenom životu.

>> Bojno polje opet otvoreno: Jolie poludjela na Aniston!

>> Jennifer još uvijek voli Brada i htjela bi ga vratiti

Za sada se glasnogovornici iz oba glumačka tabora još nisu oglasila kako bi potvrdili ili demantirali navode o novoj navodnoj romansi, no sigurno je kako Jen trenutno nedostaje u životu jedino sretna ljubavna priča, obzirom da joj je dobro krenuo posao s lansiranjem svog parfema koji je izišao na tržište i čija prodaja bilježi i popriličan poslovni uspjeh. Ljudima se, čini se, sviđa kako Jennifer miriše, a ako je vjerovati izvoru National Enquirera, isto se sviđa i slavnom glumcu Adrienu Brodyju.