Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprug Sandre Bullock uvalio se u puno veće probleme nego što se u početku činilo.


Nakon živopisne Michelle 'Bombshell' McGee, čija je avantura s Jesseom Jamesom dovela do post-oskarovskog skandala i vjerojatnog kraha braka glumice Sandre Bullock, u medijima su osvanula još dva imena koja se povezuju s promiskuitetnim motoristom.

Vezani članci Slika nije dostupna Prekinula s dečkom, sad je slobodna! Slika nije dostupna 'Kat Von D je bolja u seksu od Sandre Bullock'

Prva od njih je striperica Melissa Smith, s ponešto zatvorskog iskustva, koja tvrdi da je s Jamesom održavala dvogodišnju seksualnu vezu, a sve to tijekom njegovog braka s Bullock. Melissa je odslužila nekoliko zatvorskih kazni zbog, među ostalim, nastraja na policajca, odupiranje uhićenju i vožnji pod utjecajem alkohola.

>> VIDEO: Zbog ove pozadine je Sandra Bullock 'popušila' supruga

Tu problemi za Jessea Jamesa nisu prestali, budući da se ovih dana, piše portal TMZ, oglasila i fotografkinja Brigitte Daguerre. Ona kaže da ju je Jesse 2008. godine angažirao da napravi fotosession s motorističkom skupinom West Coast Choppers te su tada spavali 'samo četiri puta'. O Brigitte i njezinoj priči još će se zasigurno čuti, jer ljubavnica broj 3 tvrdi da posjeduje ukupno 195 SMS poruka, koje su, navodi TMZ, vrlo eksplicitne.

Jesu li tabloidi dobili novog Tiger Woodsa? Pokazat će se u idućih nekoliko dana...