Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Športski park Mladost je povodom 59. memorijalne utrke Boris Hanžeković bio u znaku najtrofejnijih hrvatskih sportaša, ali i dvije plavuše bivše sportašice koje su utrke promatrale s tribina.


Janica Kostelić i djevojka njezinog brata Ivice, Elin Arnarsdottir, sjedile su jedna do druge i mamile poglede kako sportaša i bivših kolega tako i mnogobrojnih posjetitelja IAAF grand prixa. Komentari nekih od posjetitelja bili su kako djevojke s vremenom sve više nalikuju jedna drugoj. Otkako je snježnim prostranstvima barem zasad zauvijek rekla zbogom, Janica Kostelić sve više pažnje posvećuje izgledu, a da joj to uspijeva dokazuju usporedbe s Elin koja je, već odavno poznato, vrlo lijepa Islanđanka više od tri godine u ljubavnoj vezi sa skijašem.

>>Janica: Kao i svaka druga žena i ja se volim uređivati

Vezani članci Slika nije dostupna Ma kakav prekid! Sretni su zajedno! Slika nije dostupna FOTO: Janica Kostelić zbog novog dečka nasrnula na fotografe

Na atletskom mitingu Janicu nije pratio Boris Ivančić, što ide u prilog nagađanjima kako njih dvoje više nisu zajedno. Naime, nedavno je objavljeno kako je najtrofejnija hrvatska sportašica ostavila Borisa s kojim je bila četiri godine u vezi te se zbog njega na početku veze preselila u Rijeku, gdje je otvorila kozmetički salon 'Fei fei'. Izuzetno suzdržana od davanja izjava vezanih za ljubavnu vezu i eventualni prekid, prema nekim dosadašnjim ponašanjima pretpostavlja se kako je par nakon prekida ostao u prijateljskim odnosima, te da Janica bez obzira na novonastalu situaciju nema namjeru prodati stan u Rijeci i preseliti nazad u Zagreb.

I dok je Janica u fazi 'samovanja', Ivica je već objasnio svoje namjere i stavove vezane uz lijepu djevojku rekavši kako 'je već vizualizirao taj dio svoje budućnosti koji uključuje brak i djecu'.

Osim Janice i Elin atletska natjecanja s tribina su promatrali Milan Bandić, jedan od najboljih atletičara svih vremena i skakač s motkom Sergej Bubka, Predrag Mijatović i Duje Draganja, navodni dečko pjevačice Natali Dizdar.